Uw ballonvaart realiseren

Boek een heteluchtballonvaart met VVV-stads- en citymarketing Nordhorn e.V. per telefoon of direct ter plaatse, onder vermelding van uw volledige contactgegevens en uw leeftijd en gewicht.

U accordeert met de betaling van de ticketprijs van € 215,00 per persoon uw reservering. U maakt vervolgens een afspraak met het ballonbedrijf.

Uitgerust met comfortabele schoenen, sportieve kleding, camera of videocamera, wordt uw droom werkelijkheid! De Grafschaft Bentheim, het Emsland of Westmünsterland vanuit vogelperspectief te mogen zien is onvoorstelbaar mooi.

 

Een heel bijzonder cadeau

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid? Dan is een ballonvaart de juiste keuze, want dit avontuur zal nog lang herinnerd worden!

Bel ons gewoon op Tel. +495921/80390

 

Procedure
Als er geen neerslag en weinig wind is, begint de vaart op de afgesproken tijd. Bij slecht weer belt de ballonmaatschappij minstens 3 uur van tevoren en stelt een alternatieve datum voor. De ballonvaart begint bij zonsopgang of ca. 2 uur voor zonsondergang en duurt ca. 1-1,5 uur. De wind bepaalt de richting. Een volgauto heeft radiocontact met de ballonvaarder. Vrienden kunnen de volgauto achternarijden en aanwezig zijn bij de afsluitende Champagnedoop en het overhandigen van het certificaat. Het team brengt de passagiers terug naar het vertrekpunt als ze niet terug kunnen rijden met familie of vrienden. Passagiers zijn uiteraard verzekerd voor de duur van de reis. Deelname is alleen mogelijk vanaf 14 jaar!

 

De Ballonmaatschappij
De door VVV-stads- en citymarketing Nordhorn e.V. bemiddelde bedrijven zijn door het Luftfahrtbundesamt (de Duitse Federale Luchtvaartautoriteit) erkende luchtvaartmaatschappijen met een vergunning overeenkomstig § 20 van de Luftverkehrsgesetz, en beschikken dus over een verhoogd veiligheidsniveau.