Onze boottochten

Reserveer nu telefonisch +49 5921 80390 of via
e-mail: info@vvv-nordhorn.de.
Jaarlijks opent de VVV-stads- en citymarketing Nordhorn e.V. in het voorjaar haar vaarseizoen met de populaire passagiersschepen “Vechtesonne”, “Vechtestromer” en “Vechteschute”. In de winter, aan het begin van het jaar, varen de boten enkel op afspraak. Groepsreizen kunnen dan nog steeds geboekt worden (indien het weer het toelaat).

Rondvaart (1 uur)

De stadsrondvaart voert u eerst langs de oude kerk op de markt onder lage bruggen rond het eiland in het stadscentrum. Vervolgens glijdt u over de Nordhornse waterlopen door het voormalige industriegebied van het textielbedrijf Povel, dat door vele grachten wordt doorkruist en vandaag de dag wordt gebruikt als woonruimte aan het water.

Om lange wachttijden te vermijden, raden wij u aan om plaatsen te reserveren. Reserveren voor dezelfde dag is mogelijk tot 12.00 uur. U kunt uw persoonlijke boottocht direct telefonisch boeken via +495921 8039-0 of ter plaatse bij VVV-stads- en citymarketing Nordhorn e.V.

Andere aantrekkelijke aanbiedingen:

De aangegeven prijzen gelden dus altijd voor rondvaarten met de aanlegsteiger bij de VVV-toren, Firnhaberstrasse 17 als in- en uitstapplaats.

Exclusieve rondvaarten

U kunt de boten ook exclusief voor uzelf en uw groep boeken.
Zo heeft u de keuze uit de “Vechtestromer”, de “Vechtesonne” of de “Vechteschute” zo kunt u zelf de route kiezen en is de boot exclusief voor u.

 

 

 

 

 

 

Punchrondvaarten

IMG_3418 2kl

De punchrondvaarten met de Vechteboten bieden een passend alternatief voor de klassieke (bedrijfs)kerstfeesten!
Verwarm uzelf met een glas glühwein of een alcoholvrije punch en ontdek de “waterstad Nordhorn”, ook in de winter vanuit een heel speciaal perspectief.
De sfeervolle verlichting op de boot maakt het extra gezellig.

 

 

 

Voor de extra rondvaarten moet u zich inschrijven!

Varen bij maanlicht

Mondscheinfahrt

In de avondschemering vaart u met een romantisch verlichte boot ruim een uur over de waterwegen van Nordhorn.

 

 

 

 

 

Voor de extra rondvaarten moet u zich inschrijven!

Kliek Tour

Een ongeëvenaard hoogtepunt voor uw tour met de club, bowlingclub of stamtafel.

Maak plezier tijdens een rondvaart van een uur op een van onze Vechteboten.
De groepen worden ruim verzorgd met een hapje en een drankje op de boot. Er is ruim voldoende bier voor de mannen en we serveren kleine gehaktballetjes als snack.
Voor de vrouwen ontkurken we de sprankelende sekt en we serveren er heerlijk zoete gebakjes bij

 

 

Voor de genoemde data is inschrijving noodzakelijk!

Rondvaart met koffie en gebak

Vom Urlaub träumen

Na een ontspannen rondvaart op de Vechtesee, geniet u van heerlijke koffie en thee met een stuk taart. Pier99 vergeet z´n jongere gasten niet! Voor de jongere gasten is er een ijscoupe en een drankje. Na een verblijf van een uur wordt u teruggebracht met de Vechtboot.
Inbegrepen diensten: retourvaart naar Pier99, koffietafel.

 

 

Voor de genoemde data is inschrijving noodzakelijk!

Schatzoeken met de boot

Ga op zoek naar de verloren schat! Op de boot verken je de (water)weg met behulp van een schatkaart. Laat je verrassen waar het spoor naartoe leidt. Deze rondvaart is vooral geschikt voor kleine scheepskapiteins en roversfeestjes. Met veel moed en ervaring kun je het roer in eigen hand nemen en wordt je benoemd tot kapitein van de Nordhornse schippers met een diploma.

 

 

Rondvaart naar de dierentuin

Over de Vechtesee vaart u direct naar de dierentuin. De toegangsprijs van de dierentuin is inbegrepen in deze reis. Nadat u de dierentuin heeft bezocht met zijn royale, natuurlijke dierenverblijven met meer dan 100 verschillende diersoorten wacht de boot op u om u terug te brengen naar de aanlegsteiger in de Firnhaberstraße.

Inbegrepen diensten: retourvaart naar de dierentuin, toegang tot de dierentuin.

 

 

 

Voor de genoemde data is inschrijving noodzakelijk!