…het is geweldig om niet behandeld te worden als een nieuweling of een groentje. De teamgeest bij de VVV is motiverend en bevordert het zelfvertrouwen. Als je je onzeker voelt of vragen hebt – kun je met iedereen praten, zelfs het management is geen uitzondering. Ik voel me op mijn gemak in het team en mijn werk heeft er baat bij. Je voelt je serieus genomen, met zoveel plezier mogen werken is bijzonder.

Juliane Harenberg, marketingmedewerker in opleiding, stagiaire 3e leerjaar

 …. Ik waardeer dat we als stagiair bij de VVV veel verantwoordelijkheid krijgen en dus heel zelfstandig kunnen werken. Vooral het klantencontact geeft ons de mogelijkheid om elke dag nieuwe ervaringen op te doen. Daarnaast vind ik een goede werksfeer erg belangrijk en dat wordt me bij de VVV gegeven.

Hannah Dreiskämper, leerling school voor toerisme en management, stagiaire 2e leerjaar

 

 …. direct klantencontact biedt ons de kans om snel zelfverzekerder en zelfstandiger te worden. Er heerst een zeer vriendelijke werksfeer en ik werk graag in een team. In dit bedrijf heeft iedereen de kans om tijdelijk op alle afdelingen te werken en zo van elk gebied iets te leren en op te pikken.

Louisa Schnieders, leerling school voor toerisme en management, stagiaire 1e leerjaar