Korte afstanden en veel te zien!

Fietstochten voor het hele gezin biedt ons arrangement “Familienfietsen”. Korte afstanden en veel te zien onderweg: ideaal voor kinderen.

Dag 1
Toerlengte ca. 15 km

Op de eerste dag check je in in het Hotel am Stadtring. Tijdens een korte stadstoer met de fiets kunt u Nordhorn beter leren kennen. Onze tip: Bezoek het grensavonturenstation aan het einde van de Ootmarsumer Weg. Daar kunnen de kinderen van de Duitse kant van de grens naar de Nederlandse kant glijden. Er is ook een groot natuurgebied dat u uitnodigt om te spelen en te ontspannen.

Dag 2
Toerlengte ca. 25 km

Op de tweede dag staat een langere route op de agenda. Vandaag gaan we richting Tillenberge naar Brandlecht. Eerst fietst u langs idyllische weiden naar het natuurreservaat Tillenberge, de perfecte plek voor een picknick. Van daaruit fietst u over landelijke fietspaden naar Nordhorn. Het einde van uw dagtocht is de Nordhorn Zoo. Er zijn veel dieren, een grote avonturenspeeltuin en een overdekte speelhal voor de kinderen.

Dag 3

U kunt de laatste dag gezellig afsluiten. Een rondvaart is een geweldige ervaring voor jong en oud. Daarna maakt een ieder zich klaar voor vertrek huiswaarts.

Arrangement inclusief

  • 2 overnachtingen in Hotel am Stadtring in een familiekamer inclusief ontbijt (max. 6 personen)
  • een uur durende rondvaart met de Vechteboten
  • ticket voor de dierentuin
  • kaartmateriaal

Tarief

Prijs op aanvraag

Optioneel bij te boeken

  • fietsverhuur; voor kleine kinderen een fiets met kinderzitje of bakfiets.
  • extra overnachting
  • halfpension

Boekingsperiode

van april-oktober
Ook mogelijk in november en december met een punchvaart op de Vechteboten. Aankomst tijdens deze maanden is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.